tidigare utställningar

Tidigare utställningar

img_4033

Utställning hösten 2015 på Galleri Bellman på söder i Stockholm tillsammans med Ann Bengtsson och Mikael Kiesbye. Första gången jag ställde ut. Det var riktigt kul och gav mersmak!

Foto: Hans Christiansson
Foto: Hans Christiansson

img_5834

I december 2015 ställde jag ut på Folkets hus i Solna. Det var öppet dagtid så jag hade inga möjligheter att träffa några besökare. Mitt starkaste minne är från när jag hängde utställningen – totalt 24 meter vita väggar. Snyggt med mycket luft mellan bilderna.


img_5523-2I början av augusti 2016 deltog jag i Konstrundan i Roslagen. Min sommarstuga fick bli utställningslokal för en helg. Det funkade. Ett 70-tal besökare – allt från kända och okända grannar till folk från andra delar av Roslagen.

Den 24 -30 juni 2017 ställde jag ut tillsammans med Lillemor Wassberg på Holmströms galleri i Grisslehamn. Lillemor hade gjort sina tolkningar av  ett tiotal av mina bilder. I ett av rummen hängde original och tolkning sida vid sida. Spännande att höra kommentarerna. Blev tydligt att jag ibland förenklar mina bilder till den grad att de kan uppfattas som livlösa. Något att ta med sig!

Den 8 – 9 juli 2017 ställde jag åter ut tillsammans med Lillemor Wassberg. Nu i Sävja utanför Uppsala. Bilderna var desamma som jag ställt ut veckan tidigare i Grisslehamn. Utställningen genomfördes i ett hus där Carl von Linne bott. En vacker miljö med trevligt cafe vars framtid tyvärr är oviss.

Linne’s sävja

Första helgen i augusti åkte en del av mina möbler i sommarhuset ut för att bereda plats för min del i Roslagens konstrundan 2017.

#konstrundan2017

Utställning Kröns trädgård 7-17sept 2018

Utställning i Norrtälje den 24 oktober till den 4 november 2020

Jag visar naturfoton från Väddö.

Utställningen är i galleri Ekman (Ramverkstan) som ligger på Posthusgatan 2 nära stora torget mitt i Norrtälje. Öppet vardagar 11-17 och lördagar 11-15.

Utställning på Timmermansgården 14-15 april 2022

      Se bilder från utställningen i flödet på ingångssidan. Bilderna fotograferade och redigerade  av Börje Almqvist.

Konstrunda sommaren 2023

I år var Rasmus med. Kul att kunna erbjuda en mer mångfasetterad utställning. Känns som att det som Rasmus visar attraherar en lite yngre publik.

Biljardbataljen, Akvarell

Farsan och jag på Galleri korn 24-26 a 2023

Nedan lite bilder och påannonseringar under utställningen.

Ännu kul dag med ”Farsan och Jag” och alla fina besökare. Nu börjar den sista. Välkomna !!!

Tack Sara och Hasse för att ni tog bilderna och lät oss visa dem här.

Idag lördag öppnar vi kl 12 och stänger kl 18

En mycket lugn start med en besökare då och då. Skönt att ha tid att prata med var och en. Efter kl 16.00 var det fullt. Känns som en bra början med många trevliga människor. Tack alla ni som kom under fredagen!

Mer information om utställningen  finns om du scrollar lite längre ner.

 

29-30 juli 2023– Grisslehamns konstrunda

I år blir det ett urval bilder från havet och skogen på Väddö. vidare visar jag en handfull bilder från 80-talet (dokumentärfotografi) samt bilder från mitt senaste projekt -hundar.

Information om tider och plats: www.grisslehamnskonstrunda.se

Välkommen!!!

En sida med bilder