tidigare utställningar

Tidigare utställningar

img_4033

Utställning hösten 2015 på Galleri Bellman på söder i Stockholm tillsammans med Ann Bengtsson och Mikael Kiesbye. Första gången jag ställde ut. Det var riktigt kul och gav mersmak!

 

Foto: Hans Christiansson
Foto: Hans Christiansson

 

img_5834

I december 2015 ställde jag ut på Folkets hus i Solna. Det var öppet dagtid så jag hade inga möjligheter att träffa några besökare. Mitt starkaste minne är från när jag hängde utställningen – totalt 24 meter vita väggar. Snyggt med mycket luft mellan bilderna.

 


 

img_5523-2I början av augusti 2016 deltog jag i Konstrundan i Roslagen. Min sommarstuga fick bli utställningslokal för en helg. Det funkade. Ett 70-tal besökare – allt från kända och okända grannar till folk från andra delar av Roslagen.

 

 

Den 24 -30 juni 2017 ställde jag ut tillsammans med Lillemor Wassberg på Holmströms galleri i Grisslehamn. Lillemor hade gjort sina tolkningar av  ett tiotal av mina bilder. I ett av rummen hängde original och tolkning sida vid sida. Spännande att höra kommentarerna. Blev tydligt att jag ibland förenklar mina bilder till den grad att de kan uppfattas som livlösa. Något att ta med sig! 

 

Den 8 – 9 juli 2017 ställde jag åter ut tillsammans med Lillemor Wassberg. Nu i Sävja utanför Uppsala. Bilderna var desamma som jag ställt ut veckan tidigare i Grisslehamn. Utställningen genomfördes i ett hus där Carl von Linne bott. En vacker miljö med trevligt cafe vars framtid tyvärr är oviss. 

Linne’s sävja

 

Första helgen i augusti åkte en del av mina möbler i sommarhuset ut för att bereda plats för min del i Roslagens konstrundan 2017.

#konstrundan2017

Utställning Kröns trädgård 7-17sept 2018

 

 

En sida med bilder